Поредно Потресаващо Събитие

Кардинал на Православната ни църква (Тракийски обред) премина при предците ни!

На 17 декември 2013 Свидетелят и Пазителят на Богооткровената Вяра – Кардинал Стефан Гайдарих се пренесе при своя Господ и Бог Исус Христос.

Прочети повече


Хроники на трако-българските царе

Настоящият Сборник, представлява съвкупност от исторически летописи, които обхващат четири основни исторически периода в трако-българския генезис на нашата нация.

Прочети повече


Поредно Потресаващо Събитие

Кардинал на Православната ни църква (Тракийски обред) умишлено отровен!

След покушението срещу живота му, кардинал Стефан Гайд бе приет по спешност в “Пирогов” на 13 май 2011. Това се случи в навечерието на честването на рождения му ден, на същото число, на което тази есен неговият брат кардинал Цветан Гайдарски, беше пребит пред дома му и също тогава “отпразнува” в болки рождения си ден в болнична обстановка. Очевидно поръчителите са търсили умишлено такова знаково “съвпадение”, като своеобразен “подпис” на злодеянието си, свой почерк и “послание”.

Прочети повече


Потресаващо Събитие

Пребит бе „по поръчка” виден Български Будител и Архиепископ на Православната ни църква

15 ноември 2010 г. Кардинал Цветан Гайдарски посреща рождения си ден в Пирогов, където е откаран, след като е бил пребит по най-жесток и зверски начин и оставен на улицата като мъртъв на няколко метра от дома си от неизвестни „изпълнители на поръчка”, говорещи чист и ясен български език, само броени дни след мисията му в Кърджали и броени часове след също такава мисия на срещата му със Съвета на Благородните Граждани на 13 ноември в гр. София.

Прочети повече


Тракийските Хроники

Древната история на България, Скритата истина - разкрита в един единствен сборник от древни документи, обнародвани за първи път - Тракийските хроники

Книга, която разтърсва из основи цялата историята на България, изважда на яве тайни, давайки възможност да променим хода на историята за бъдещите поколения.


Прочети повече


Библия Бесика Разкрита!

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно изгубена вече повече от 1500 години.

Разкрита е древната тракийска Библия Бесика, която науката считаше за безвъзвратно изгубена вече повече от 1500 години. Това сензационно откритие води до безценни вечни откровения относно писмения и устен древно-тракийски език, които променят научната парадигма относно древното ни минало завинаги.


Прочети повече


Тракийското писмо декодирано I, II и III част

Това е откритие, отнасящо се до зората на човешката цивилизация. Тo касае един исторически период, наречен Ерата на Енеолита (Халколита), и историята на най-старата цивилизация известна в Европа, позната по света под широкото понятие "Древната Европа". Научният труд на Д-р Гайд представлява сензационно разкритие относно най-първите познати обитатели на Древната Европа, чието етническо име е достигнало до нас чрез класически автори като Омир, Херодот, Питагор, Плутарх и много други.
В него се проследява историята на едно преоткриване на Древна Тракия и хората, наричани от незапомнени времена просто "Траките". Тези хора са били известни на Херодот като "най-многобройният етнос, отстъпващ по многочисленост само на индусите", а на Омир, който написал своята Илиада, като "хора, които му напомнят за боговете".


Прочети повече